Pas op! Verkiezingen…..

Met de verkiezingen in aantocht moet je het nieuws met extra, gezond achterdocht lezen en kijken. Partijen proberen zich als daadkrachtig te promoten terwijl je ze 4 jaar lang amper hoorde of zijn juist ineens heel stilletjes terwijl ze 4 jaar lang roeptoeterden dat alles strenger/veiliger/goedkoper /minder moest en eigen verantwoordelijkheid was.

duivesteijnVandaag kwam er ineens het bericht dat Eerste Kamerlid van de PvdA, Adri Duivesteijn toch wel erg teleurgesteld is in Samsom (fractievoorzitter en politiek leider van dezelfde PvdA). Wat een raar artikel en wat gek dat hij dat net voor de gemeenteraadsverkiezingen naar buiten brengt zult u denken…….. maar zo gek is dat niet. Denk even mee……

samsom

Hiermee kan de PvdA de illusie hoog houden dat ze echt, heus, waarachtig wel, sociaal en links zijn hoor! Immers zelfs hun senator zegt dat ze liever met de SP en GL samen een links blok hadden willen vormen.

Natuurlijk wil de PvdA helemaal niet samenwerken met de SP. Dat weten we allang want dat heeft PvdA-prominent Timmermans gewoon uitgesproken toen hij dacht dat er niemand meeluisterde. Het staat duidelijk op Wikileaks en Timmermans ontkende het tot op heden ook nooit.

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2844/Archief/archief/article/detail/1826238/2011/01/20/WikiLeaks-PvdA-wilde-al-ver-voor-de-verkiezingen-niet-met-de-SP.dhtml

Ik herinner me ook de handtekening van zowel PvdA, GL als SP onder een links manifest, een aantal dagen voor de verkiezingen. Na de verkiezingen ging de PvdA heel erg snel praten met de VVD.

Sindsdien verspreiden ze berichten dat de SP niet wil, niet durft, haar verantwoordelijkheid niet neemt, etc. etc. maar we weten wel beter. De PvdA wil liever met rechts!

Echter dat rechtse beleid van nu zal geen stemmen opleveren, dus ze gaan, iedere keer kort voor verkiezingen, hun “we-zijn-eigenlijk-links-spelletje” weer opvoeren. Nu dus eerst met Duivesteijn maar er zullen er heus nog een paar volgen. De PvdA heeft namelijk wethouders nodig die hun landelijk ingezette beleid gaan uitvoeren.

Dus ze rekenen op uw stem!
Net als voor de Tweede Kamerverkiezingen ratelen ze een links programma af zodat u denkt dat het straks inderdaad “Eerlijk en Sociaal” gaat worden. We weten inmiddels wel beter! eerlijk

Dus voorlopig even bij het “nieuws” even goed nadenken en vooral uw stem geven aan de partij die DOET wat u graag zou zien.

Vindt u het erg dat bejaarden uit hun bejaardenhuis worden gezet? Zoek dan uit welke partijen hier voor stemden! Ook al schreven ze 100 x in hun programma dat ze het niet wilden, ze stemmen gewoon voor!
Bent u tegen de maandelijkse, dure verhuizingen van het Europees parlement? Zoek dan uit welke partijen er voor stemden!
Wilt u in uw gemeente de voedselbank overbodig maken? Zoek dan uit welke partij daarvoor staat en stem niet op uw buurman/voetbaltrainer/prins Carnaval.

Daar hou ik u aan

Er is maar 1 manier om te laten weten wat u voor land wilt, en dat is goed stemmen nadat u door de mooie praatjes heen heeft gekeken! Zoek het na, geloof ze niet op hun woord! Deze week nog vertelde Samsom doodleuk op TV dat de PvdA voor buurtzorg was en de SP er tegen……terwijl de SP er nota bene al in 2008 mee kwam in het plan: http://www.sp.nl/onderzoek/rapport_buurten_2008.pdf

Denk goed na!

Elect

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder De wereld, Landgraaf, Nederland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s