Over mij

Mijn naam is Irma Koopman. Ik ben 53 jaar (geboren 1962), moeder van 3 studenten en freelance-vertaalster (technisch en medisch En-Ne en Ne-En). Ik werk bij Slachtofferhulp Nederland en doe daar de psycho-sociale ondersteuning. Veel van mijn tijd besteed ik nu al ruim 12 jaar actief binnen de SP, als regiovertegenwoordiger Zuid-Limburg, raadslid in Landgraaf en als partijbestuurslid.

Toen ik me in 2007 kandideerde als regiovertegenwoordiger en partijbestuurslid besefte ik natuurlijk dat het best moeilijk zou zijn en dat het een enorme verantwoordelijkheid was. Wat ik toen nog niet kon weten is dat het ook gewoon heel erg leuk werk is. De interactie, de samenwerking, maar vooral de acties! Heerlijk!

De 7 afdelingen in Zuid-Limburg die ik vertegenwoordig zijn zeer verschillend en behoeven dus ook heel verschillende begeleiding. Er zijn afdelingen die al jarenlang meedraaien en het klappen van de zweep kennen, maar ook afdelingen waar een hele nieuwe ploeg zit. Die afdelingen begeleiden, vooruithelpen en samen toewerken naar de verkiezingen, dat is prachtig werk!

In 2010 heb ik de Groep van 30 (ook wel bekend als het klasje van Marijnissen) afgesloten.  Het is een zeer leerzame cursus en ik ben blij dat ik die heb mogen volgen.

Oktober 2010 begonnen bij Slachtofferhulp Nederland. Ik ben gevraagd daar de training te volgen en het past als een handschoen. Heerlijk werk is het en in de organisatie voel ik me helemaal thuis.

_________________________________________

In juni 2011 ben ik verhuisd naar Landgraaf. Daar werd ik afdelingsvoorzitter en fractiemedewerker voor de SP Landgraaf. Inmiddels ben ik er alleen nog raadslid. Mijn werk bij Slachtofferhulp doe ik nog steeds, met veel plezier.

Advertenties